fbpx

Scooter and the City

КЪДЕ — Пловдив, България
СНИМКИ — Nane Photography
В ПАРТНЬОРСТВО С — Mall Plovdiv

Вдъхновена от безгрижната градска мода, този сезон ви предизвиквам да кажете ЧАО на безкрайното преследване на ‘модерното’ и ЗДРАВЕЙ на вечната класика, като спазвате само тези 5 тенденции:

1. Носете дрехите с увереност
Възползвайте се този сезон да откриете собствения си стил и да култивирате увереност – независимо, дали отскачате до магазина или се разхождате из града, не забравяйте, че сте уникални. Да харесваш себе си винаги се превръща в това да изглеждаш добре. Ако все още се чудите за този експериментален аутфит, който обмисляте цяла зима – просто пробвайте.

2. Не се притеснявайте, че трябва да бъдете перфектни
Когато имате самочувствието и смелостта да експериментирате, не е нужно да бъдете перфекционисти. Забравете вътрешното притеснение да изглеждате идеално, само по този начин ще бъдете по-креативни с модните си решения. Свободно падаща риза, леко втъкната в дънки, кежуал прибрана коса, кецове с рокля – собственият стил не е непостижимо преследване на перфекционизма. Модата е платформа, чрез която смело да празнувате индивидуалността си.

3. Обличайте се, за да подчертаете тялото си
Подчертаването на положителните страни на тялото е винаги на мода и когато избирате дрехите на този принцип, резултатът е класически силует подчертаващ естествената красота и най-добрите ви черти. За целта трябва да опознаете уникалните страни на вашето тяло. Научете кои рокли, поли, дънки подчертават тези страни и се фокусирайте върху тях, когато правите всекидневните си аутфити. Традиционните добре стоящи дрехи не трябва да бъдат скучни – изберете ги в ярки цветове или смели принтове.

4. Забавлявайте се със стила си
Няма нищо лошо да добавите крещящ елемент към градските си аутфити. Целта ви е да изпъквате, а не да се сливате с другите! Прегърнете идеята, че модата е за забавление и закачливо експериментирайте. Шантави принтове, слогани, контрастни цветове, смели волани. Ако това ви притеснява, започнете умерено с един екстравагантен акцент и построете аутфита си около него – например цветна чанта или огромни обеци. Избирайте аксесоари, които ви карат да се усмихвате.

5. Останете отвъд тенденциите
Следете тенденциите, но запомнете че собственият стил е вечен. Модата не е униформа, тя е начин за изразяване на индивидуалност. Забравете носенето на тенденции, това ви слива с тълпата, вашият стил е възможност да покажете на света своята индивидуалност. Комуникирайте я, чрез дрехите. Започнете като избягвате традиционните вериги за “бърза” мода и наблегнете на брандове, които има собствен почерк и локални магазинчета. Позволете на принтове, кройки и стилове от различни десетилетия да ви вдъхновят. Запитайте се, дали даден артикул наистина отразява вашата същност и купувайте само неща, които ще ви радват всеки ден.

А за да завършите стила си, Mall Plovdiv ви дава възможност да спечелите най-иконичния и непреходен символ на градката мода – скутер!

Пазарувайте в Мол Пловдив на минимална стойност 150 лв. от 1 до 31 март и грабнете един за вас! Пълните правила на промоцията можете да откриете на mallplovdiv.bg

Иван е облечен с
риза, яке и панталон – Andrews
очила – Ray Ban от Joy Optics

Ивелина е облечена с
дънки – Scotch Soda от магазин Fan Point
шал – Scotch Soda от магазин Fan Point
суитчер – Replay
яке – Replay
очила – Ray Ban от Joy Optics

let me know what you think...