fbpx

Peach Haired Girl in the City with Stories

WHERE — Plovdiv, Bulgaria
PHOTOGRAPHY — Nane Photography
IN PARTNERSHIP WITH — & Other Stories

КЪДЕ — Пловдив
СНИМКИ — Nane Photography
С ПОДКРЕПАТА НА — & Other Stories

Continuing with more of my favorites from & Other Stories selection and a shirt trend I love for its smart and easy fix – just take any oversized shirt, button 3-4 from down, open on the shoulders and voila, a very sexy new look.
Follow all posts in collaboration with & Other Stories HERE

 

Продължавам с още от любимите ми артикули от селекция на & Other Stories и една от любимите ми тенденции в момента – риза с голи рамене. Можете да ползвате която и да е oversize риза, закопчайте 3-4 копчета отдолу нагоре и отворете на раменете за една различна секси визия.

Можете да следите всички публикации, в колаборация с & Other Stories ТУК

П.С. Mожете да поръчвате от & Other Stories и други магазини, които не доставят директно до България, чрез посредник за асистирано пазаруване, aз използвам Gabiele:
– регистрираш се в сайта и получаваш уникален код и адрес за доставка във Великобритания и Германия;
– пазаруваш с доставка до този адрес, регистрираш пратката в сайта им и когато тя пристигне, отразява се в профила ти и тръгва със следващия курс.
Курсове за България има всяка седмица и пристигат за 5-7 дни, като има опция да вземете пратката от офис или да я получите с куриер. Цената е около 2 лв./3 лв. на кг от Великобритания/Германия. Добрата новина е, че условията за връщане не са прекалено сложни и може да върнете нещо, ако не ви харесва, като Paypal ще ви възстановят парите за пощенските разноски с новата им услуга (в случай, че сте заплатили поръчката си, чрез Paypal).skirt / пола – & Other Stories
necklace / колие – & Other Stories
shoes / обувки – & Other Stories
shirt / риза – Asos
bag / чанта – Alexander Wang

GET THE LOOK

let me know what you think...