fbpx

5 Years H&M Bulgaria GIVEAWAYЗАТВОРЕНА – Честито на Мария Кирова!

Точно днес, 10.03.2017, се навършват 5 години от откриването на първия магазин на H&M в България. Все още помня вълнуващата серия от срещи и събития, предхождащи това толкова дългоочаквано събитие и съм безкрайно щастлива, че имам възможността да работя отблизо с техния екип  и да израстваме заедно през всички тези години!

За да отпразнуваме подобаващо 5-ия рожден ден на H&M България, с екипа на H&M сме подготвили събитие, с което да зарадваме, преобразим и вдъхновим една пламеннa почитателка на шведската марка и модата.

Една от вас ще спечели стайлинг и професионална фотосесия в шоурума на H&M в София с 5 различни визии, подготвени от мен! Ще се запознаем, ще имате възможност да разгледате и да пробвате артикули от предстоящи колекции преди всички останали, както и най-доброто от архивите на H&M (псссст, това означава отминали дизайнерски колаборации, ексклузивни и лимитирани колекции) и ще ви зарадваме с професионални снимки на всички визии.

За да спечелите стайлинг и професионална фотосесия с 5 различни визии, подготвени от мен:
1. Харесайте страницата на FRICHIC във Facebook;
2. Харесайте страницата на H&M във Facebook;
3. Споделете тази Facebook публикация с приятели;
4. Коментирайте под тази Facebook публикация с текста: Участвам!
5. Изпратете имейл на ivelina(@)frichic(.)com (махнете скобите!) с:
– 3те имена и телефон за връзка;
– Отговор на въпроса: Кой е първият магазин на H&M, отворил врати в България (град и местоположение)?
– Ваша снимка в цял ръст, вдъхновена от любимото ви в модата – цвят, тенденция, материя… изобщо всичко, което ще ми помогне да разбера кое ви вдъхновява в момента в модно отношение!

Можете да се записвате за участие до 23.59 часа на 15ти Март 2017 г. Успех!

ВАЖНО: Конкурсът е отворен за момичета и дами на възраст над 16 години, които намират вдъхновение в модата. Печелившата ще бъде избрана от мен, сред всички участници, изпълнили правилно условията по-горе и отговорили правилно на посочения въпрос и обявена тук и във Facebook публикация на играта. Ще гледам за снимка, която показва вашия искрен интерес и страст към модата. Печелившата ще спечели стайлинг и професионална фотосесия с 5 различни визии, подбрани от мен в шоурума на H&M в София, която ще се проведе в края на месец Март. Печелившата ще бъде уведомена за точната дата и час на посочения от нея телефонен номер на 16-ти Март. Организаторите не поемат каквито и да е допълнителни разходи, свързани с провеждането на конкурса и получаването на наградата, а печелившата трябва да осигури за своя сметка присъствието си в предварително уречения час, дата и място. Сесията е поименна и не може да бъде предоставяна на друг по усмотрение на победителя. При невъзможност от присъствие, ще бъде избран друг победител. В конкурса е могат да участват служители на H&M.

———————————————————————————————————————-

Sorry, this giveaway is open to residents of Bulgaria only!

let me know what you think...