fbpx

In My Shopping Bag: Best of & Other Stories SALE

The sale treasure hunting continues as usual with & Other Stories and their amazing selection with up to 50% discount. Check below for my favorites and click on a photo to browse and shop!

Ловуването за находки от разпродажбите продължава с & Other Stories от селекцията им с до 50% намаление и това са нещата, на които съм хвърлила око. Кликнете на снимка, за да разгледате и купите!

П.С. Mожете да поръчвате от & Other Stories и други магазини, които не доставят директно до България, чрез посредник за асистирано пазаруване, aз използвам Gabiele:
– регистрираш се в сайта и получаваш уникален код и адрес за доставка във Великобритания и Германия;
– пазаруваш с доставка до този адрес, регистрираш пратката в сайта им и когато тя пристигне, отразява се в профила ти и тръгва със следващия курс.
Курсове за България има всяка седмица и пристигат за 5-7 дни, като има опция да вземете пратката от офис или да я получите с куриер. Цената е около 2 лв./3 лв. на кг от Великобритания/Германия. Добрата новина е, че условията за връщане не са прекалено сложни и може да върнете нещо, ако не ви харесва, като Paypal ще ви възстановят парите за пощенските разноски с новата им услуга (в случай, че сте заплатили поръчката си, чрез Paypal).
Приятно пазаруване :)

let me know what you think...