fbpx

(CLOSED) Spirit of Burgas Festival 2 Days Ticket GIVEAWAY

main_e34ed160708652ed935b29a35f2cebeb

Честито на Илияна Георгиева! Тя спечели 2-дневен билет с коментара си в блога :)
Билети за Spirit of Burgas можете да закупите ОТ ТУК

SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България. През първия ден на фестивала (7ми август), мега звездата Robbie Williams ще оглави сцената с двучасовото си шоу, част от турнето Let Me Entertain You. Най-добра британска банда, KASABIAN, ще разтърсят сцената на 8ми август.
SPIRIT of Burgas ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж Бургас, а сред останалите потвърдени имена са MILOW, KWABS, STEREO MCs dj set, BASSKA, CONQUERING LION, както и едни от най-добрите български групи и артисти.

Този август, с организаторите ви даваме възможност да се насладите на 2 фентастични плажни дни изпълнение с музика и вдъхновяваща фестивална мода! Ето как можете да спечелите билет за 2 дни за SPIRIT of Burgas, с достъп до всички сцени…

Как да участвате
1. Харесайте страница на FriChic ТУК;
2. Харесайте страницата на Spirt of Burgas ТУК;
3. Харесайте поста във Facebook с този бутон
4. Оставете коментар тук с 2 имена и имейл за връзка.
Само по 1 участие в блога на човек!
За допълнителен шанс, оставете следния коментар под ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ във Facebook: Искам да спечеля 2-дневен билет за SPIRIT of Burgas от FriChic

Можете да се записвате за участие до 23.59 часа на 12ти Юли 2014 г. Победителят ще бъде избран на случаен принцип. Успех и ще се видим на SPIRIT of Burgas!

ВАЖНО: Печелившията ще спечели билет за пълен достъп до всички изпълнения в рамките на фестивала на 7-ми и 8-ми август! Лицата под 18 години трябва да имат пълнолетен придружител и да носят декларация, попълнена в два екземпляра. Притежателите на билета за двата дни имат достъп до зона Standing Front.
Печелившият ще бъде уведомен на 14-ти юли. Организаторите не поемат всякакви допълнителни разходи, а печелившият трябва да осигури за своя сметка присъствието на фестивала. При невъзможност невъзможност да се свържем с първоначалния печеливш, ще бъде избран друг победител.

…………………………………………………………………………………………………………..

Open for Bulgarian residents only!

128 Comments