fbpx

In My Shopping Bag: & Other Stories

TH-15-25-MI-01

I am starting my Summer sale hunt with & Other Stories and their amazing selection with up to 50% discount. Check below for my favorites and click on a photo to browse and shop!

& Other Stories е най-новият бранд под шапката на H&M и магазините им в чужбина са задължителна спирка при пътуванията ми. Освен пристрастеността ми към тяхната beauty линия (заради ароматите и опаковките), винаги се възхищавам на различния подход, с който представят артикулите и на умелото комбиниране на материи и кройки, за да постигнат перфектния скандинавски дизайн. Ето защо съм супер щастлива, че вече мога да пазарувам онлайн от & Other Stories. Не, не предлагат доставка директно до България, но вече приемат плащане с Paypal, което означава че можете да поръчвате, чрез посредник за асистирано пазаруване (аз в момента ползвам Gabieli):
– регистрираш се в сайта и получаваш уникален код и адрес за доставка във Великобритания и Германия;
– пазаруваш с доставка до този адрес и когато пратката пристигне, отразява се в профила и тръгва със следващия курс.
Курсове за България има всяка седмица и пристигат за 5-7 дни, като има опция да вземете пратката от офис или да я получите с куриер. Цената е 2 лв./3 лв. на кг съответно от Великобротания/Германия. Добрата новина е, че условията за връщане не са прекалено сложни и може да върнете нещо, ако не ви харесва, но трябва да поемете разходите за транспорт, тъй като предплатената услуга за връщане важи само за страните, в които доставят директно.
Моят шопинг от летните разпродажби започва от & Other Stories от селекцията им с до 50% намаление и това са нещата, на които съм хвърлила око. Кликнете на снимка, за да разгледате и купите!
Приятно пазаруване :)

let me know what you think...