fbpx

(Затворена) FriChic for H&M Trend

Знаете че съм голям почитател на Тренд секцията в H&M. Спокойно можем да кажем, че повечето модни блогъри са и това не трябва да ни изненадва. Тренд колекциите винаги предоставят най-новите тенденции пречупени през философията на H&M и уличния стил, като по този начин клиентите имат достъп до качествени артикули с уникален дизайн, изпъкващи детайли и на достъпни цени. Ето защо съм развълнувана от предстоящето откриването на новия магазин на H&M в Сердика Център София на 28 Юни в 11 часа, в който ще можете да намерите единствената за България Тренд селекция към момента.
За да отбележем това откриване, с H&M сме подготви съвместен проект, с който искаме да зарадваме и вдъхновим вас – пламенните почитатели на шведската марка и модата.

На 2 Юли от 17 до 20 часа, в магазина на H&M в мол Сердика ще откриете обособен кът със специално подбрани от мен артикули от женската Тренд секцията. А между 18 до 20 часа, ще ви очаквам в магазина, за да се запознаем и да ви представя лично селекцията, да ви вдъхновя с необичайни комбинации, да направим много снимки, както и да отговарям на вашите въпроси.

А ето и най-интересната част: една от вас може да спечели стайлинг сесия с мен и пълен аутфит от H&M, като всичко това ще се случи на 2 Юли!

За да спечелите стайлинг сесия и пълен аутфит от H&M:
1. Харесайте този пост във Facebook с бутона
2. Присъединете се към събитието за откриването на H&M в Сердика Център ТУК
3. Изпратете имейл на frickys(at)gmail(dot)com с:
– Ваша снимка в цял ръст;
– 3те имена и телефон за връзка;
– Снимка(и) и кратък отговор на въпроса: Коя(и) са топ тенденциите през сезон Есен 2012, през вашите очи?
Снимките може да са от вашия гардероб, от гардероба на майка ви, от дизайнерски колекции, от магазините, от блогове и онлайн сайтове, от стари колекции… изобщо всичко, което ще ми помогне да разбера как виждате предстоящия сезон и от какво се вдъхновявате в модно отношение :)

Можете да се записвате за участие до 23.59 часа на 28 Юни 2012 г. Успех!

ВАЖНО: Конкурсът е отворен за момичета и дами на всякаква възраст, които намират вдъхновение в модата. Печелившата ще спечели стайлинг сесия с мен в магазина на H&M в Сердика Център – София, която ще се проведе на 2 Юли. Наградата включва и един пълен аутфит, с артикули на H&M, който ще подберем заедно. Печелившата ще бъде уведомена на 29ти Юни. Организаторите не поемат всякакви допълнителни разходи, а печелившата трябва да осигури за своя сметка присъствието си в предварително уречения час, дата и място.


П.С. Благодаря на всички за страхотните участия! Честито на Лиляна Великова, която ще полудува заедно с мен в магазина на H&M в Сердика Център София :)

—————————————————————————————————–

I am teaming up with H&M to present my selection of items from the current Trend collection in a newly opened store in Bulgaria.
Moreover, one lucky girl will win a styling session with me plus freebies from H&M. So if you happen to be in Sofia, Bulgaria on 2nd July, do write me an email so that I can let you know how to take part :)

One Comment