fbpx

(Затворена) H&M VIP Opening Invitation GIVEAWAYВероятно вече научихте, че H&M откриват за широката публика първия си магазин в България в The Mall София на 10 Март в 11 часа.
А това, което ще научите сега е, че на 8 Март ще се състои VIP откриването на магазина. Подбран брой хора ще имат възможност да пазаруват всички налични колекции в приятната обстановка на чисто новия магазин. И 3ма от вас може да са сред тези гости! Страхотно събитие по повод 8ми Март за всички шопинг маниаци и любители на шведската марка.
Спечелете покана за VIP oткриването на H&M, елате да се запознаем, насладете се на специални изненади, отстъпки и подаръци и направете един обилен шопинг заедно с мен!

Как да участвате
1. Следете H&M във Facebook с този бутон 
2. Харесайте поста с този бутон 
3. Изпратете имейл на frickys(at)gmail(dot)com с:
– Трите имена, точен адрес за доставка на поканата и телефон за връзка;
– Кратко обоснование защо искате да присъствате на това събитие. Развихрете въображението си – може да е една дума, стих, песен, снимка, клип или както го чувствате.

Ще изберем 3те най-оригинални послания! Можете да изпращате имейли до 23:59 часа на 4ти Март 2012.


ВАЖНО: 
Победителите ще бъдат уведомени на 5ти Март. Само 1 покана на човек. Ако бъдете избран, поканата ще е поименна с данните, които сте изпратили. Поканата не може да бъде предоставяна на друг! Пътни и всички други разходи свързани с вашето присъствие НЕ СЕ поемат от организаторите. Моля, участвайте само, ако имате възможност да присъствате на 8ми Март в The Mall, София.

Успех и да скоро виждане на 8ми Март 2012 :)


…………………………………………………………………………………………………………..


H&M and FriChic are giving away 3 invites for the VIP opening of H&M first store in Bulgaria. Three lucky people will be able to shop at the brand new store all available collections alongside myself. 
I am so sorry but, for obvious reasons, this is only open to residents of Bulgaria :)

5 Comments

 • Miss Vendella

  Хехе, както писах и в страницата в ФБ, като един себеуважаващ се блогър първо бих направила купища снимки. Също така ще успея да се насладя на целия магазин и всяка една дрешка и аксесоар на спокойствие, без да се притеснявам колко време съм окупирала пробната! хаха Но може би това, което най-много бих искала да направя е да експериментирам с външния си вид. Бих пробвала различни аутфити и варианти, различни цветове, кройки и аксесоари, които са извън зоната ми на комфорт! Но като цяло бих се забавлявала! Все пак чакам H&M още от малка (от както леля ми пращаше техни неща от Германия)!

  Vendella

  http://www.vendellablog.blogspot.com

 • Miss Vendella

  Толкова бях развълнувана че забравих да пратя емейл, и вместо това писах тук! ахаха поправих си грешката! хих

 • Frickys

  @Anon – поради разбираеми причини не може да се обяви час на широката публика. Ще е извън работно време :)